Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: No hearing instrument detected. Unitron moxi fit 500 + Hi-pro serial

  1. Default

    You should have bought a >>Squirrel<<. Er,,, I mean a >>mini Pro<<
    Click >>Hidden Content << when your post count=10+ or Use Search for "self programming links"
    My Hidden Content , My Wife's Hidden Content

  2. #12

    Default

    Quote Originally Posted by z10user2 View Post
    Yay! Success.
    Did you get a proper cable or did you hack a cable like pvc's post?
    I did hack like pvc's post.

  3. #13

    Default

    Quote Originally Posted by pvc View Post
    You should have bought a >>Squirrel<<. Er,,, I mean a >>mini Pro<<
    Hi-pro was cheaper, almos half the price (150 euro). When I ordered, the mini Pro was 300$.

  4. Default

    Quote Originally Posted by Jozsef View Post
    Hi-pro was cheaper, almos half the price (150 euro). When I ordered, the mini Pro was 300$.
    Oh I see, very good job then! You should be proud.

    Now you have the gear to program Phonak/Unitron with the DIY connectors, and the same gear can program most other hearing aids with CS44 cables only (and maybe flexstrips, boots, or pills).
    Click >>Hidden Content << when your post count=10+ or Use Search for "self programming links"
    My Hidden Content , My Wife's Hidden Content

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •